Bloggen

  • Posted on december 2, 2013 at 18:36

whatNu var det dags även för mig att börja blogga kände jag då alla mina kompisar har börjat samt min egna lillasyster som egentligen hatar att skriva men som ändå har valt att börja skriva på en blogg.

Så nu tänkte även jag börja för att testa och se hur det är att driva en egen blogg, men jag kommer inte ragga läsare utan jag kommer försöka vara mig själv här på bloggen så se upp! jag kanske yttrar mig för mycket angående vissa känsliga ämnen. Det kan vara politik eller något annat jag känner är viktigt att skriva om för stunden, ett bra sätt för mig att ventilera kanske?

Jag är väldigt lik min syster på många sätt när det gäller att skriva texter eller dylikt och mycket av det kommer nog från uppväxten i skolan där de mer eller mindre tvingade en att skriva saker om och om igen i skrivstil, vem tröttnar inte då?

Men det ska bli ett intressant test! för jag har ändå många tankar som jag hade behövt ventilera och jag kommer försöka förbli anonym då jag inte vill att nära och kära läser bloggen för då finns det en risk att jag håller tillbaka skrivandet.

Comments are closed.