Facebook Attention

  • Posted on december 3, 2013 at 21:10

attention whoreSatt just och läste lite på Facebook och det är väldigt ofta jag ser personer som skriver ungefär ”Jag blir så arg på…” så inget mer. Detta stör mig något kopiöst mycket och jag undviker alltid att skriva något svar på ett sådant inlägg för jag har bara lust att skriva ”Något annat vettigt att skriva?”.

Detta är ett sjukt beteende och sjukt omoget att bara försöka söka attention från andra för att liksom, säg vad det är i stället för att köra igång något jävla frågespel eller helt enkelt låt bli att skriva något i huvud taget!

Finns bara ett ord, en bild för detta. (jag valde en snällare bild)

Attention Whore

Jag tror inte bara det är jag som stör mig riktigt mycket på sånt. Jag frågade min syster om det men hon var som bort blåst och fattade typ inte vad jag menade så den diskussionen lade jag ner direkt.

Det är väl inte bara jag som stör mig?

Comments are closed.