Sittsäck eller saccosäck?

  • Posted on december 13, 2013 at 12:25

fatboy saccosäckJag var över hos en kompis här om dagen och hon hade köpt en saccosäck som jag kallar det men hon kallade det sittsäck?? så jag skrattade till när hon sa sittsäck för det namnet hade jag aldrig hört och jag envisades mig om att det faktiskt heter saccosäck. Visst hon blev lite sur när jag envisades om det och vi gjorde lite olika sökningar på Google och tydligen finns det även ett tredjenamn ”sittpuff” så nu fick jag äta lite vad jag hade retat henne om.

Men det var inte riktigt det jag ville blogga om utan det jag vill säga är att dessa är sjukt underbara ”saccosäckar” att sitta i och jag ville knappt lämna den när jag satt i den så nu fick jag upp ett riktigt sug efter en egen. Tydligen har hon köpt en av märket Fatboy som hon hittade via http://saccosack.nu/ och nu känner jag själv att det är något jag skulle vilja köpa nu till julen.

Tittade lite på lagret.se och de har faktiskt ett helt okej pris måste jag säga så det blir nog en liten beställning nu innan julrushen drar igång på allvar så jag hinner få saccosäcken i tid innan jul.

Usch jag börjar redan känna julrushen komma, det är så himla mycket jag måste hinna göra innan julen då vi detta året ska hålla i julmiddagen med familjen. Stressigt värre!

Comments are closed.