Zlatan – Du gamla du fria

  • Posted on februari 4, 2014 at 12:01

Jag såg precis låten där Zlatan för första gången sjunger våran kära nationalsång och för det första jag älskar Zlatan men när jag såg denna video så kändes allt så himla krystat?. Jag frågade en kompis om vad hon tyckte men hon tyckte det var bra gjort men jag får ändå känslan att Zlatan inte tycker originalet är bra nog och krystar fram sin egna variant.

Du kan se filmen här

Det vore kul att veta vad ni läsare tycker för detta känns väldigt konstigt på något sätt för mig.

Sen såg jag en annan video på youtube som verkligen gjorde mig glad för jag älskar Grease!

Fan vad bra grabbarna nere Afghanistan gjorde denna video, den gjorde verkligen mig glad när jag såg den för denna känns verkligen genuin på något sätt.

Det finns tydligen även lyckliga stunder i krig!

Comments are closed.