Sugen på våfflor…

  • Posted on februari 6, 2014 at 17:05

Åviken Våffeljärn 905DYJag har alltid älskat våfflor och jag äter inte bara våfflor med grädde eller sylt utan jag lägger ibland på annat likt creps t.ex. rödlök och sådant för mer smak. Våfflan är egentligen perfekt som ett lunch mellanmål och det är ofta vi äter det som lunch då det är så in i ******* gott och enkelt att göra.

Men nu verkar det som vårat våffeljärn inte längre vill göra goda våfflor och snart infaller ju även våffeldagen!. Något har då alltså hänt med vårat våffeljärn för där blir inte direkt någon värme så våfflorna blir inte riktigt gräddade vilket då gör dem mjuka :(.

Så nu tittar jag på ett nytt våffeljärn och det ser ut som Åviken våffeljärn har fått bra betyg i de flesta test på nätet

http://www.webhallen.com/se-sv/hushall/99217-aviken_vaffeljarn_905dy

Det viktigaste är att våfflorna blir frasiga för annars kan man lika bra göra pannkakor men sen vill vi har ett våffeljärn som gör dubbla våfflor för det är rätt tröttsamt att vänta på varandra varje gång.

Jag hittade lite bra information på vaffeljarn.nu som även listar lite tester på våffeljärn med mera.

Edit

När jag skrev att våffeldagen snart infaller så hade jag så klart fel då den infaller i slutet av Mars tydligen, närmare bestämt 25 mars.

våfflor

 

Comments are closed.