Nu närmar sig vintern och det blir att beställa en åkpåse till lillen

  • Posted on oktober 17, 2014 at 19:37

voksi åkpåseAhhh nu börjar vintern krypa sig på hos oss och framförallt nätterna börjar jag känna att det har blivit kallare för vi måste höja värmen ganska rejält i huset annars blir det ganska kallt faktiskt. Med vintern kommer det så klart dyra elräkningar men detta året har vi faktiskt lagt undan lite pengar så smällen rent ekonomiskt inte blir så stor, detta är den stora nackdelen med att bo i ett gammalt hus tyvärr.

Jag har suttit och kollat över lite om vad vi kan behöva till lillan nu i vinter och jag kom på att vi inte har en åkpåse än som vi bara måste ha nu i vinter i fall det blir riktigt kallt som förr förra vintern. Det är så mycket att tänka på nu när man har barn för helt plötsligt är det inte bara sig själv man måste klä sig rätt med mera.

Från vad jag har läst på åkpåse och shoppemamme så är det Voksi Urban man ska köpa för tydligen är det den åkpåsen som har fått högst betyg av de alla som finns ute och det är verkligen en hel djungel med åkpåsar det finns att välja på.

Det är ju helt omöjligt att veta om en åkpåse är bra eller inte om man inte läser på lite på tester med mera, alla ser ju likadana ut???

Alternativet är ju att besöka den lokala bebisaffären men där är det så klart dyrare och även mycket sämre utbud men jag tror jag har bestämt mig för att beställa Voksi åkpåsen nu faktiskt, måste vara bra om den har vunnit tester.

Comments are closed.