Det är dags att dra igång bloggandet igen

  • Posted on augusti 18, 2015 at 22:05

new-beginningJag har tyvärr misslyckats att hålla igång mitt skrivande här på bloggen men nu ska jag f** ta mig dra igång det igen på riktigt för jag tror ändå att detta är något som får mig att må bättre. Detta är genom att jag antagligen får utlopp för de känslor jag bär på genom att få skriva av mig då och då samt att det ändå är ganska intressant samt kul att få förmedla mina tankar ute på nätet.

Något jag saknar är att fler personer inte kommenterar mina inlägg här på bloggen men jag inser också att det är bara jag som kan få denna blogg att växa sig tillräckligt stor och i sin tur få in många följsamma läsare. Men det ska helt klart bli lite ändring nu med bloggen och jag ska i alla fall försöka vara aktiv ett par gånger i månaden nu i början för att sedan öka på med ett lite mer aktivt skrivande när jag känner att bloggen börjar komma i rullning.

Om jag har kvar några läsare så önskar jag att ni tar tiden att kommentera då och då samt om ni har egna bloggar att ni även skriver i kommentarsfältet vilken adress eran blogg har så även jag kan följa era bloggar. På så sätt kan vi hålla ett öga på varandra samt att motivationen ökar.

Comments are closed.