En vecka kvar till jul

  • Posted on december 14, 2016 at 22:02

Nu är det bara en veck kvar till jul, äntligen! eller?

Det mesta som jag måste hinna med är klart, jag har bara julklapp kvar till min sambo och sen är allt klart förutom lite julhandling som mat och så vidare.

Denna julen känns inte alls lika stressig som de andra åren, kanske har det med att vi nu har sänkt priset på julklappar så nu behöver man inte handla så mycket. Det är lite tråkigt att fokuset på julklappar är så stort, men jag är ganska säker på att det är på väg att ändras nu mera.

På julafton kommer vi fira med min egna familj och tyvärr kommer sambon fira med sina föräldrar då det var alldeles för många dagar som krockade så det svårt att få ihop två dagar vi kunde fira. Men så får det vara, det är bara detta året vi har haft det problemet.

Något som jag ser fram emot är dock mellandagsrean, jag har ett par saker som jag skulle vilja köpa och förhoppningsvis dyker de prylarna upp. Jag missade ju helt Blackfriday då jag var utomlands, så jag hoppas att några bra erbjudanden dyker upp mellandagsrean.

Till nyår vet jag inte riktigt vad vi ska göra, troligtvis kommer det bara bli lite hemmamys med sambon. Jag känner inte direkt för att göra något heller så, thats fine with me. Känns som man faktiskt har blivit mognare de senaste åren, gammal rent ut sagt kanske.

Comments are closed.