Letar efter en ny fåtölj till vardagsrummet

  • Posted on december 16, 2016 at 12:11

Det är inte precis lätt att hitta det man verkligen vill ha känner jag. Jag vet inte hur många sidor jag gått igenom nu och föröska hitta en fåtölj (helst i skinn), nu börjar jag faktiskt tröttna på att leta, det hjälper inte heller när man har grov beslut ångest.

Men anledningen till varför man får beslut ångest är väl för att man inte har hittat det man verkligen vill ha eller så är man osäker kring vad man egentligen vill ha? eller är jag helt fel ute?

Jag har varit inne på både IKEA och Mio, de har absolut ingenting jag vill ha. Jag hade i alla fall hoppas på att jag skulle kunna hitta något som man bara kan köra och köpa. Men så verkar det inte bli, tyvärr.

Jag hittade en ganska snygg skinnfåtölj, men jag är inte helt säker på om det är min smak om jag ska vara helt ärlig. Det här tar faktiskt ut musten ur en och jag vill verkligen inte bara hoppa på första bästa skinnfåtölj. Det är en ganska så dyr möbel att köpa hem så det behöver kännas rätt redan från början.

Jag har varit inne på Mio och kollat på deras fårskinnsfåtöljer och visst de är verkligen sköna, men jag undrar hur skönt det verkligen är när det väl blir sommar. Svettas man i fårskinnsfåtöljer på sommaren? någon som vet?

Annars får jag avvakta tillsvidare, jag vill inte spendera 5000-7000 kronor på något och sen ångra sig. Det är alldeles för mycket pengar för att bara köpa något bara så där. Det är möjligt att jag får åka ut ett par gånger till i vanliga butiker och se vad det finns för utbud. Känns lite osäkert ibland att beställa direkt från nätet, vet inte riktigt vad man får.

 

Comments are closed.